7 maj 2016
12:00

IF Mölndal

Referat: Hönö/Hjuvik - IF Mölndal

Ett helt underbart väder,,härliga tjejer å publik (52 st) som gjorde vågen..Det skulle visa sig bli en Mycket bra match med 2 bra lag som möttes..första perioden är jämn spelmässigt,,IF Mölndal har en riktigt vass number ten,,kul å se måste jag säga..Nu fick hon en annan vass number ten mot sig dvs Julia Borgqvist som spelade mittback,,på 75 min vann Julia den matchen, trots att Mölndal tar ledningen med 1-0,,som står sig perioden ut..Ok dom gör 1-0 men bara vi fortsätter spela som vi gör så kmr detta säkert ordna sig,,så kände vi ledare å även tjejerna när vi snacka i pausen..Mycket riktigt så växer vi med uppgiften å gör en Jättebra andra period,,vi gör 3 mål av Agnes,,Julia,,å Julia igen va ?..vi fick en straff när vi gjorde 2-1,,jag såg itte va de va, men tydligen tog nån mölndalstjej med hand i straffområdet,,Vaket av domarn,,som förövrigt gjorde en Klockren match..han hade väldig lååång paus mellan första å andra perioden,,trivs la på Hönö å ville vara här så länge som möjligt..Trots värmen hlr vi högt tempo även i tredje perioden å Tilda gör 4-1,,spiken i kistan så att säga..Vi fick en skada på Emma E,,hon vred knät ett par varv å får vila lite..Mölndal fick oxå nån skada å hade ingen avbytare sista perioden,,klart dom blir trötta då..

KLART våran Bästa match som Hönö/Hjuvik...

Det som är Imponerande av våra girls i inledningen av serien,,de e att trots ett flertal borta på båda matcherna,,idag t.ex mittbacksgiganterna Ebba D å Matilda,,även 2xWilma,,Irma å Lollo,,Konfa mm..ÄR att vi har ett bra Grundspel å ALLA växer å gör sitt yttersta..Även idag spelade Moa å Thelma från 02 girlsen med oss,,Helt Klockrena idag åsså...

Stort Tack till Fröknarna Rignäs å Lathvenis från -02 gänget som satt bredvid vårat bås å Fyllde vattenflaskor å hjälpte mig att samla in konerna efter match,,GirlPower...